Van'da korkutan deprem | Son depremler

Van'da korkutan deprem | Son depremler

AFAD'ın verilerine göre, saat 09.02'de Van'ın Tuşba ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. Depremin ardından iki artçı deprem daha kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 09.02'de merkez üssü Van'ın Tuşba ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yerin 6,95 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, kent merkezinde de hissedilirken, kısa süreli panik yaşandı. Deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

İlçede 7 Haziran'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha olmuştu.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünün Muradiye ilçesi olduğunu bildirerek depremin büyüklüğünün 4.5 olduğunu açıkladı.

Korkutan depremin ardından bir artçı deprem daha kaydedildi. AFAD, saat 09.07'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Merkez üssünün ise Tuşba olduğunu duyurdu.

Kandilli Rasathanesi'ne göre ise depremin merkez üssü Gedikbulak büyüklüğü de 3.3.

Kandilli Rasathanesi Van'ın Derebey ilçesinde saat 09.14'te 3.3 büyüklüğünde bir depremin daha kaydedildiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN