Soylu: Etrafımızdaki coğrafyaya model oluşturuyoruz

Soylu: Etrafımızdaki coğrafyaya model oluşturuyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ile çalışma toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan Bakan Soylu, "Biz etrafımızdaki coğrafyaya model oluşturuyoruz" dedi.

Taksicilerin sorunlarını dinlemek için İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ile çalışma toplantısı gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kağıthane esnaf odasındaki toplantıya İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksici esnafıyla yetkililer katıldı. Eyüp Aksu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taksici esnafının sorunlarını anlattı.

Toplantıda konuşan Süleyman Soylu, "Taksicilik bir emin meslektir. Biz bunu biliyoruz. Bugün de İstanbul'da çokça konuşulan dönem dönem haklı şikayetleri, dönem dönem ise bir takım odakların bilerek hedefi olan bir süreçle karşı karşıyayız. Bunu hem bakanlıkta bize ait olan kısmıyla, yine diğer bakan arkadaşlarım, gerek Ticaret Bakanlığı olsun gerek Ulaştırma Bakanlığı olsun, bir kısmı Maliye ve Hazine Bakanlığı olsun. Her birimizin üzerine düşen çeşitli görevler var" dedi.

'BİZ ETRAFIMIZDAKİ COĞRAFYAYA MODEL OLUŞTURUYORUZ'

Hep birlikte sorunları çözeceklerini söyleyen Soylu "Biz sadece kendi coğrafyamıza ait bir örnekleme oluşturamayız. Yani bizim hedefimiz sadece 785 bin kilometre kare değil. Biz savunma sanayinden tutun Türkiye'nin sizin biraz önce Sayın Başkanımızın dile getirdiği İstanbul Havalimanı'na kadar Avrasya Tüneli'nden Marmara'ya kadar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Osmangazi'ye kadar biz etrafımızdaki coğrafyaya model oluşturuyoruz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN