Sulama kanalına düşen çocuklardan biri boğuldu diğeri kayıp

Sulama kanalına düşen çocuklardan biri boğuldu diğeri kayıp

Şanlıurfa'da bir 'sulama kanalı' faciası daha yaşandı. Kanal kenarında koyun otlatan iki çocuk ayakları kayınca suya düştü. Akıntıya kapılan çocuklardan biri boğulurken, kaybolan diğer çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı.

Kahreden olay, dün akşam İkiağız Mahallesi’nde meydana geldi. Koyun otlatan Enes Kurt (8) ile Tahir Demirel (9), Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalı kenarında ayaklarının kaymasıyla suya düştü.

ENES BOĞULDU, TAHİR KAYIP

Kanalda akıntıya kapılan çocukları fark eden çevredekiler, hemen yardıma koştu. Suya atlayanlar tarafından kanaldan çıkarılan Enes Kurt'un boğulduğu belirlendi. Enes Kurt'un cansız bedeni, morga kaldırılırken, kaybolan Tahir Demirel için ekiplerden yardım istendi.

İhbarla bölgeye gelen su altı polisleri, Demirel'in bulunması için sulama kanalında arama çalışması başlattı. Ekipler çalışmalarını sürdürürken, Tahir Demirel’in yakınları ise kanal kenarında aramaları takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN