Sultangazi'de akıl almaz olay! Lüks aracı çalan çocuk ortalığı birbirine kattı

Sultangazi'de bir çocuk kilitlenmemiş olduğunu fark ettiği lüks aracın içerisine girdi. Aracın yedek anahtarını bulan çocuk, otomobili çalıp park halindeki diğer araçlara çarparak ilerledi. Bir süre yol alan çocuk, daha sonra otomobili terk edip yaya olarak kaçtı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Akıl almaz olay İstanbul Sultangazi'de gerçekleşti. İddiaya göre bir çocuk saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 2003 Sokak’ta park halinde olan 34 RM 4254 plakalı otomobilin kilitlenmemiş olduğunu fark etti. Kapıyı açıp otomobilin içini arayan çocuk yedek anahtarını buldu.

YEDEK ANAHTARLA LÜKS OTOMOBİLİ ÇALDI

Yedek anahtarla lüks otomobili çalıştıran çocuk, park halindeki araçlara çarpa çarpa 50.Yıl Mahallesi’ne kadar ilerledi. Bir süre daha ilerledikten sonra aracı durduran çocuk yaya olarak uzaklaştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin olaya ilişkin çalışmaları sürüyor.

O ANLAR KAMERADA

Çocukların otomobili çalıştırılıp çalmaları, parka halindeki araçlara çarpmaları ve bir süre sonra otomobili terk edip kaçmaları güvenlik kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN