Taksicilerden taksicilere protesto

Taksicilerden taksicilere protesto

Sultangazi'de bir grup taksici yolcu almayan ve belirli merkezlerde sadece turist yolcu alan meslektaşlarına tepki için pankart astı.

İstanbul'daki taksi sorununa taksiciler de tepki gösterdi. Sultangazi'de kısa mesafe, trafik yoğunluğu gibi nedenlerle yolcu almayan meslektaşları hakkında pankart hazırlayan taksiciler 'Duraktan yolcu seçen ve almayan kişinin plakasını 153 Beyaz Masa'ya şikayet ediniz' yazılı pankartı duraklarına astı.

3042926.jpg

Turistlerin ilgi gösterdiği Eminönü, Beyoğlu ve Şişli gibi ilçelerde müşteri seçen meslektaşlarına tepki gösteren taksi durağı sahibi ercan Gökçe şu şekilde konuştu:

Taksi durağının sahibi Ercan Gökçe, "Vatandaşların kısa mesafe, yolcu seçme gibi sorunlardan dolayı taksicilere karşı çok büyük bir tepki var. Taksi durağımız buna tamamen karşıdır. Biz de pankartımızı hem müşterimizi bilgilendirmek hem de taksici 'taksicilik' mesleğini yapsın amacıyla astık. Herkes mesleğini yapsın. Taksiciler de taksiciliği insan gibi yapsın. Hepimiz bu sektörden ekmek yiyoruz. O yüzden biz bu pankartı asmak zorunda kaldık. Bu mesleği insan gibi yapmak zorundayız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN