Tartıştığı komşusunun 400 bin liralık arabasını çizdi

Tartıştığı komşusunun 400 bin liralık arabasını çizdi

Gaziantep'te yaşayan Aysun B., çocuklarının gürültü yapması nedeniyle tartıştığı komşusu Emel Kont'un, 400 bin liralık, otomobilini çizdi.

İddiaya göre Aysun B., üst katında oturan komşusu Emel Kont ile çocuklarının gürültü yapması nedeniyle tartıştı. Yaşanan tartışma diğer komşuların araya girmesiyle son buldu. Olaydan bir gün sonra otomobiline binmek için çıkan Emel Kont, park halindeki aracın çizildiğini fark etti.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

2 çocuk annesi Emel Kont, güvenlik kameralarını inceleyince aracını daha önce tartıştığı komşusu Aysun B. tarafından çizildiğini gördü. Görüntülerle birlikte savcılığa giden Kont, komşusundan şikayetçi oldu.

tartistigi-komsusunun-otomobilini-cizme-ani-kamerada-3691-dhaphoto2.jpg

Emel Kont'un oturduğu binanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise Aysun B.'nin aynı gün farklı saatlerde otomobilin yanından geçtiği sırada, elinde bulunan bir cisimle aracı çizdiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN