Tekirdağ'da akılalmaz olay: Karpuzun fiyatını pahalı bulan şahıs dehşet saçtı

Tekirdağ'da pazar alışverişine çıkan bir şahıs, karpuzun fiyatını pahalı bulunca pazardaki kalabalığa doğru pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan olmadı.

Tekirdağ'da karpuzun fiyatını pahalı bulan müşteri ile pazarcı arasında kavgı çıktı. Müşteri pazarda kalabalığın üzerine doğru pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçtı, yakalanması için ekipler harekete geçti. Olayda yaralanan olmadı.

Cemaliye Mahallesi Perşembe Pazarı'nda akşam saatlerinde iddiaya göre, alışverişe gelen bir şahıs, satın almak istediği karpuzun fiyatını çok buldu. Karpuza istediği indirim yapılmayınca şahıs küfür ederek ayrıldı. Birkaç dakika sonra olay büyüdü. Olay yerine gelen öfkeli bir şahıs, kalabalığın üzerine pompalı tüfekle ateş açtı.

Korku dolu anların yaşandığı pazar yerinde yaralanan olmazken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Saldırganlara karşı öfkesini bir süre üzerinden atamayan pazarcılar, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Olay yerinde ele geçirilen boş kovan incelemeye alınırken, saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN