Tekirdağ'da fabrikalar bölgesinde yangın

Tekirdağ'da fabrikalar bölgesinde yangın

Tekirdağ'da fabrikaların olduğu bölgede çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Neden çıktığı bilinmeyen yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ Ergene'de fabrikaların olduğu bölgede sabah saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken itfaiye ekipleri de bir kimya fabrikası ile kapı imalatı yapan mobilya fabrikasında çıkan yangınlara müdahale etti.

1-002.jpg

İKİ FABRİKA HASAR GÖRDÜ

Yangına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Ergene, Çorlu, Çerkezköy, Tekirdağ e Muratlı’dan gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek önce kontrol altına aldı ardından yangın tamamen söndürüldü.

İki fabrikada maddi hasara neden olan yangının çıkış nedeninin tespit edilmesine yönelik olarak başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN