Tokat'ta evlere temizlik hizmeti tekrar başladı

Tokat'ta evlere temizlik hizmeti tekrar başladı

Tokat Turhal Belediye başkanı evlere temizlik hizmetinin tekrar başladığını söyledi. Yardıma muhtaç kişilerin evlerinin temizlendiğini belirten Turhal, " 15 aydır ara verdiğimiz evlere temizlik hizmetimiz kaldığı yerden devam ediyor" dedi.

Pandemi kısıtlamaları beraberinde getirilen evlerde temizlik hizmeti normalleşme kapsamında tekrar başlatıldı.

Tokat Turhal Belediyesi Başkanı İlker Bekler, evde temizlik uygulamasını yeniden başlattıklarını açıkladı:

“İçişleri Bakanlığımızın açıklamış olduğu “Normalleşme Tedbirleri" genelgesi kapsamında 15 aydır ara verdiğimiz evlere temizlik hizmetimiz kaldığı yerden devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden beri toplam bin 30 eve ücretsiz temizlik hizmeti verdik. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize başvurarak yararlanabilirler. Çalışmalarımız Turhal’da ulaşmadığımız kimse kalmayana kadar devam edecek.”

Desteğe muhtaç olan hasta, yaşlı, kimsesiz, engelli, fiziksel ve sosyal durum olarak günlük aktiviteleri yetersiz olan kişilerin evleri ücretsiz temizleniyor. Turhal Belediyesi temizlik işleri ekipleri bilgisi alınan vatandaşın evinde inceleme yapıyor. Gerekli şartların oluştuğu tespit edilen kişilerin ev temizliği hizmeti ücretsiz olarak yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN