Torbacı savunması: Satmıyoruz, iyilik olsun diye veriyoruz

Torbacı savunması: Satmıyoruz, iyilik olsun diye veriyoruz

Adana'da torbacı operasyonunda yakalanan zanlılar uyuşturucuyu para karşılığı değil 'iyilik olsun' diye verdiklerini söyledi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde yakalanan iki torbacı polis operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler ifadelerinde satıcı değil içici olduklarını ve eve gelenlere de uyuşturucuyu 'iyilik olsun' diye verdiklerini söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüreğir ilçesindeki iki evde uyuşturucu satışı yapıldığını belirledi. Fiziki takip yapan ekipler, S.G.’nin evinin önüne gelen alıcılara pencereden sarkıttığı kovayla uyuşturucu madde verdiğini, S.T.’nin de evinde uyuşturucu sattığını saptadı. Adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda 2 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda 3 gram eroin, 15 gram metamfetamin ve 160 uyuşturucu hap ele geçirdi. Polis, uyuşturucu alan kişileri de yakalayıp ifadelerini aldı.

Bağımlılar, 2 şüpheliden uyuşturucu aldıklarını kabul etti.

S.G. ve S.T 'içici' olduklarını söyleyip, evlerine gelen kişilere 'iyilik olsun' diye uyuşturucu verdiklerini, satış yapmadıklarını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.G. ile S.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN