Trabzon'da akılalmaz olay! Caddede yürürken yüzüne mermi isabet etti

Trabzon'da akılalmaz olay! Caddede yürürken yüzüne mermi isabet etti

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir iş yerinin önünde bekleyen kişiye açılan ateşten seken kurşunlardan biri caddede yürüyen bir kişiye isabet etti. Yaralılara ilk müdahale bölgedeki vatandaşlar tarafından yapıldı.

Akılalmaz olay Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana geldi. Bir iş yerinin önünde bekleyen U.Ç. tabancayla açılan ateşten bacağından yaralandı. Seken kurşunlardan biri ise sokakta yürüyen O.M'nin yüzüne isabet etti. Yaya trafiğinin yoğun olduğu sokakta kısa süreli panik yaşandı. Yaralılara ilk müdahale bölgedeki vatandaşlar tarafından yapıldı.

Yaralılar, polisin çevre güvenliği alarak sokağı yaya trafiğine kapatmasının ardından ambulansla hastanelere sevk edildi. Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için başlatılan soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN