Trabzon'daki kazada bir öğretmen hayatını kaybetti

Trabzon'daki kazada bir öğretmen hayatını kaybetti

Trabzon'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mahmut Tok, hayatını kaybetti.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde sabah saatlerinde Şalpazarı- Beşikdüzü yolunda kaza meydana geldi. Şalpazarı Çok Programlı Lisesi’nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Mahmut Tok'un kullandığı otomobil ise sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir minibüs çarpıştı.

Kazada, Mahmut Tok ve minibüs sürücüsü yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan 2 yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan, 2 çocuk babası Mahmut Tok, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN