Traktörün altında kalan işçi yaşamını yitirdi

Traktörün altında kalan işçi yaşamını yitirdi

İzmir'in Menemen ilçesinde belediye temizlik işçisi, çöp toplamak için kullanılan traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Menemen Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Yusuf Tümenci, çöp topladıkları esnada dengesini kaybederek traktörden düştü.

Tekerleğin altında kalarak yaralanan talihsiz işçi, Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Tümenci'nin vefatı sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı, çöp toplama işleminin traktörle yapılması nedeniyle Menemen Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Menemen Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise şöyle denildi:

"Menemen Belediyemizin Temizlik İşleri görevlisi Yusuf Tümenci (39) kardeşimizi, vazifesi başındayken elim bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu nedenle 99. Kurtuluş Şenlikleri kapsamındaki açılış ve konserlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN