Tülay'ın ölümünde korkunç şüphe: 'Darbedip üzerinden araçla geçtiler'

Tülay'ın ölümünde korkunç şüphe: 'Darbedip üzerinden araçla geçtiler'

Ankara'da 22 yaşında bir kadının cansız bedeni yol kenarında bulundu. Genç kadının ilk tespitlere göre darbedildikten sonra otomobil ile üzerinden geçilerek öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Şeyhali Mahallesi'nde gece 03.00 sıralarında yol kenarında genç bir kadının cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre, Polatlı-Haymana yolunda bir kadının hareketsiz yattığını gören çevredeki vatandaşlar 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

DARBEDİLDİKTEN SONRA ARAÇLA ÜZERİNDEN GEÇMİŞLER

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede hayatını kaybeden kadının 22 yaşındaki Tülay Güçevin olduğunu belirledi. İlk tespitlere göre, darp edildikten sonra otomobil ile üzerinden geçilerek öldürüldüğü tahmin edilen kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güçevin'in ölüm nedeni ise otopsi sonrası belirlenecek. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN