Tunç Soyer'den dükkanları yıkılan esnafa: Bu hukuksuzluk beni de kahrediyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bergama'da yapılması planlanan Millet Bahçesi için dava süreci devam etmesine rağmen dükkanları yıkılan esnafı ziyaret ederek “Bu yapılan haksızlık, hukuksuzluk beni de kahrediyor. Yaşadığınız sıkıntının farkındayım. O nedenle buradayım. Bunun hesabını soracağız. Bunlara seyirci kalmayacağız. Ben, sonuna kadar yanınızda olacağım, elimden geleni de yapacağım” açıklamasında bulundu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bergama’da stadyum çevresinde yapılması planlanan Millet Bahçesi için yargı süreci devam etmesine rağmen dükkânları yıkılan esnafla bir araya geldi.

İş yeri sahipleri, Soyer’e yaşadıkları sorunları ve yürüttükleri hukuki süreci anlattı.

Esnaf tarafından açılan davalara Büyükşehir Belediyesi'nin hukukçularıyla destek vereceklerini belirten Tunç Soyer, “Size güçlü bir hukukçu desteği verelim. Sizin davanızın takibini sağlam bir şekilde yapmamız lazım. Bu noktaya gelmesi hakikaten hukuksuzluk. Baştan sona hukuksuzluk. Bizim hukuktan başka sarılacak bir şeyimiz yok. Biz, hukuka daha kuvvetli sarılmak zorundayız” diye konuştu.

“SONUNA KADAR YANINIZDA OLACAĞIM”

Bergama'da yapılanları içine sinmediğini söyleyen Tunç Soyer, şunları söyledi:

“Her zaman yanınıza gelemesem de aklım fikrim sizde. Bu yapılan haksızlık, hukuksuzluk beni de kahrediyor. Yaşadığınız sıkıntının farkındayım. O nedenle buradayım. Bunun hesabını soracağız. Bunlara seyirci kalmayacağız. Ben, sonuna kadar yanınızda olacağım, elimden geleni de yapacağım. Hiçbirine razı değilim. İçiniz rahat olsun. Elimden ne geliyorsa yapacağım”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN