Üçüncü kez birbirlerine girdiler! Her şey bir çeyrek altınla başladı

Üçüncü kez birbirlerine girdiler! Her şey bir çeyrek altınla başladı

Kocaeli’de 2 ay önce 1 kişinin hayatını kaybettiği ’takı’ kavgasının tarafları üçüncü kez yine kavgaya tutuştu. ’Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?’ meselesi yüzünden çıkan kavgada taraflar bayramda da birbirine girmişti. Aileler arasında çıkan 3. kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı.

Kocaeli'de düğün takısı yüzünden kavga eden aileler üçüncü kez birbirine girdi. Akraba olan iki aile arasındaki ilk olay 19 Haziran'da meydana gelmişti. Aileler arasında ’Ben sana yarım taktım, sen niye bana çeyrek taktın?’ meselesi yüzünden kavga çıkmıştı ve kavgada 42 yaşındaki Gülten Şencan silahla vurularak yaşamını yitirmişti. Bir sonraki olay ise geçtiğimiz ay ailelerin bayram ziyareti nedeniyle bir araya gelmesi sonrası yaşanmış ve kavga çıkmıştı. Son olarak aileler yeniden kavga etti.

5193290.jpg

Gülten Şencan

Birbirlerine sopalarla saldırdılar

Olay, Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, son 2 gündür iki aile arasında kavgalar sürüyor. Bir araya gelen aileler, birbirlerine sopalarla saldırdı.

Gitgide büyüyen kavganın üzerine etraftaki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, tarafları güçlükle ayırdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

5193284.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN