Uçurumdan yuvarlanan araçtakileri kurtarmak için insan zinciri

Uçurumdan yuvarlanan araçtakileri kurtarmak için insan zinciri

Antalya'da karşıdan gelen araca yol vermek isteyen otomobil uçurumdan yuvarlandı. Aracın içindeki yaralıları kurtarmak için insan zinciri oluşturuldu.

Antalya'da Kumluca ilçesine bağlı Adrasan tatil beldesinde bir araç karşıdan gelen araca yol vermek istedi. Bu sırada uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Yaralılara uçurumda ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Sedyeye konulan yaralılar, jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşların oluşturduğu yaklaşık 50 kişilik insan zinciri ile yola çıkartılıp ambulansa alındı.

1-002.jpg

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslar ile Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, itfaiye ekipleri yuvarlanan aracı bulunduğu yerden çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN