Uşak Emniyeti'nden bayram öncesi huzurevi ziyareti

Uşak Emniyeti'nden bayram öncesi huzurevi ziyareti

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün organizasyonu kapsamında huzurevini ziyaret ederek yaşlıları bayram öncesi yalnız bırakmadı. Ayrıca ekipler ilde kurban pazarlarını gezerek vatandaşları sahte para ve dolandırıcılık konusunda da bilgilendirdi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün organizasyonu kapsamında huzurevinde kalan yaşlıların bayramlarını kutladı. Trafik Ekipleri, Motosikletli Yunus Polis Timleri ve Bisikletli Polisler tarafından ziyaret edilen huzur evinde yaşlıların isteği üzerine çalınan müzik eşliğinde halk oyunları oynandı.

usak-emniyeti.jpg

Bununla birlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ildeki kurban pazarlarını gezdi. Vatandaşlara sahte para ve dolandırıcılık konularında uyarılarda bulundu ve bilgilendirme gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN