Van'da 36 düzensiz göçmen yakalandı

Van'da 36 düzensiz göçmen yakalandı

Van İpekyolu'nda Emniyet tarafından düzenlenen "göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti" operasyonunda 36 düzensiz göçmen yakalandı. Organizatör olduğu tespit edilen 2 Afganistan uyruklu şüpheli ise tutuklandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti" yapanların deşifresi ile düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerince ilçede 3 ikamette yapılan aramalarda, 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Yabancı uyruklular, sağlık kontrolünün ardından İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Organizatör olduğu tespit edilen 2 Afganistan uyruklu şüpheli tutuklandı. Bir haftada 16, sekiz ayda da 91 organizatör hakkında işlem yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN