Van'da korku dolu anlar: 6 köpek genç kıza böyle saldırdı

Van'da bir genç kıza yol üzerinde sokak köpekleri saldırdı. 6 köpeğin saldırısına uğrayan genç kızın korku dolu anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Son zamanlarda tartışmalara neden olan sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan vatandaşlara bir yenisi daha eklendi. Van'da bir genç kıza 6 köpek birden saldırdı.

Olay, Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolu üzerinde gerçekleşti. Yoldan geçen bir genç kız, kendisine doğru koşarak yaklaşan bir köpeği savuşturmak isterken diğer 5 köpek birden kıza doğru koşmaya başladı.

Üzerine gelen köpeklerle şoka giren genç kız, kendini korumaya çalışarak kaçarken güvenlik kamerası alanından çıktı. Genç kızın sağlık durumu ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN