Yağmurdan korunmak için sığındıkları ağaca yıldırım düştü

Yağmurdan korunmak için sığındıkları ağaca yıldırım düştü

Denizli'de yağmurdan korunmak isteyen işçilerin sığındığı ağaca yıldırım düştü. 6 işçi yaralanırken 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Denizli’nin Çal ilçesinde, Yayla mevkisinde tarlada çapalama işlemi yapan işçiler aniden bastıran yağmurdan korunmak için ağacın altına saklandı. Bu sırada ağacın olduğu bölgeye yıldırım düştü ve 6 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye AFAD, sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Sağlık ve AFAD ekipleri tarafından tarlada bulunan Hamza K., Hatice K., Ayşe, Fatma, Salih ve Hasan Y., ambulanslara taşındı. Sağlık görevlileri tarafından yaralılara yapılan ilk müdahalelerin ardından Çal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN