Yavru köpeği ezdi, gördüğü halde umursamadı

Yavru köpeği ezdi, gördüğü halde umursamadı

İstanbul'da yaşanan bir olayda artık bu kadarıda olmaz dedirtti. Bir sürücü yola çıkan yavru köpeği aracı ile ezdi. Sürücü ezdiği köpeği gördüğü halde, umursamadan yoluna devam ederken, küçük köpek ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Pendik'te yavru köpeği ezen, hafif ticari araç sürücüsü hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yavru köpek yolda ölürken yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüler, dün akşam Pendik, Şeyhli Mahallesi'nde kaydedildi. Kaldırımdaki yavru köpek, 2 köpeğin yanına yaklaşmasıyla yola çıktı. O sırada yoldan geçen 34 FHY 437 plakalı hafif ticari araç sürücüsü, yavru köpeğe çarptı. Sürücü, ezdiği köpeğe aldırış etmeden yoluna devam etti.

Yavru köpek olay yerinde can verirken, diğer köpekler aracı bir süre kovaladı. Olay belediyenin veteriner ekiplerine bildirildi. Ekipler, ölen köpeği hayvan mezarlığına götürdü. Yavru köpeğin aracın altında kalarak öldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN