Yaya ile sürücünün yol verme kavgası yumruklarla son buldu

Denizli'de bir sürücü ile yaya arasında geçen olayda, yol verme kavgasına yumruklar son verdi. Olayın kızışması ile sürücüye yumruk atan yaya, yere düşürdüğü kişinin hastanelik olmasına sebebiyet verirken o anlar ise çevredekiler tarafından böyle kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre hastane caddesi üzerinde seyir halinde gitmekte olan bir sürücü, yaya geçidinde kendisine yol vermemesi üzerine sinirlenen bir yaya ile tartışmaya girdi.

"GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN DESTEK İSTENDİ"

Tartışmanın kızışmasıyla sinirlenen yaya öfkeyle sürücüye bağırmasının ardından sürücü de karşılık verince yumruklar konuştu. Aracından inen sürücü ile yaya arasında başlayan itişmeleri çevredekiler durdurmaya çalışırken, araya giren vatandaşların elinden kurtulan yaya sürücüye yumruk attı. Aldığı darbenin etkisiyle yere düşen sürücü ayağa kalkmakta zorlanırken çevredekiler ise olayı sonlandırmak adına güvenlik güçlerinden yardım aldı.

"SÜRÜCÜ HASTANELİK OLDU"

Yüzüne aldığı sert darbenin etkisi ile yere düşen ve kanlar içinde kalan sürücü ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından sağlık görevlileri tarafından ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalabalığın dağıtılmasının ardından ise olaya karışan yaya, ifadesinin alınması için karakola götürüldü. O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.