Yemek götürmeye gitti, hayatının şokunu yaşadı!

Yemek götürmeye gitti, hayatının şokunu yaşadı!

Aydın'da yalnız yaşayan Nazmi Oğuş'a yemek götüren bir yakını eve girdiğinde hayatının şokunu yaşadı. Nazmi Oğuş'un yerde hareketsiz olarak bulan yakını, polis ve sağlık ekiplerini aradı. Eve gelen sağlık ekipleri Oğuş'un hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay, Kemer Mahallesi 1679 sokak üzerindeki müstakil bir evde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karton toplayarak geçimini sağlayan ve yalnız yaşayan Nazmi Oğuş (55) kendisine yemek getiren bir yakını tarafından evinde yerde hareketsiz halde yatarken bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Oğuş’un hayatını kaybettiğini belirlerken, acı haberi alan yakınları ise yasa boğuldu.

BİR SÜRE ÖNCE KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞ

Bir süre önce koronavirüse yakalandığı öğrenilen Oğuş’un cansız bedeni gerekli olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN