Zabıtadan hurda toplayıcıları ile hurda depolarına denetim

Zabıtadan hurda toplayıcıları ile hurda depolarına denetim

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince koordineli olarak ilçe genelinde çekçek diye tabir edilen el arabaları sahiplerine ve hurda depolarına denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde vatandaşlardan gelen şikâyetleri de değerlendiren zabıta ekipleri, çekçek el arabaları ile hurda toplayarak çevre kirliliği oluşturan, aynı zamanda araç ve yay trafiğini de tehlikeye düşüren hurdacıların el arabalarına el koyarak idari işlemler gerçekleştirdi.

Zabıta ekipleri ayrıca çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren ve usulsüz şekilde işletilen hurda depolarını da denetleyerek söz konusu depoların tahliye işlemlerini gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, vatandaşların huzur ve güvenliği için zabıta ekipleri tarafından yapılan denetim ve çalışmaların aralıksız bir şekilde devam edeceğini; çevreyi kirleten, hemşehrilerimizi rahatsız eden, usulsüz işlemler gerçekleştiren şahıs ve işletmelere bundan sonra da izin verilmeyeceğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN