Zonguldak'ta faciadan kıl payı kurtuldular

Zonguldak'ta faciadan kıl payı kurtuldular

Zonguldak'ta vinç yardımı ile trafo indirme işlemi yapıldığı sırada, trafo vinçten yola düştü. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Zonguldak Ereğli'de enerji alt yapı çalışması yapan elektrik kurumuna bağlı ekipler, vinç yardımı ile trafo indirme işlemi yaptığı sırada, trafo vinçten yola düştü. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, Ereğli-Zonguldak istikametindeki yol yaklaşık bir saat ulaşıma kapatıldı.

eregli.jpg

Olay yerine gelen trafik polisi ekipleri başka bir kaza yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi alırken, kaza nedeniyle kapanan yolda uzun kuyruklar yaşandı. Polis ekipleri yaptığı çalışma ile trafiği alternatif yoldan sağlayarak trafiği kısmen rahatlatmaya çalıştı. Trafo ise olay yerine gelen vinç yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN