Zonguldak'taki tünelde otomobil takla attı

Zonguldak'taki tünelde otomobil takla attı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki bir tünelde otomobil takla attı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, tünel araç trafiğine bir süre kapatıldı. Aracın kaldırıldıktan sonra ise trafik normale döndü.

Zonguldak Alaplı'da saat 15.00 sıralarında tünel içinde kaza meydana geldi. Akçakoca Alaplı yönüne giden 69 yaşındaki Mustafa A. yönetimindeki otomobil, tünel içinde kontrolden çıkarak takla attı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araçta bulunan araç sürücüsü Mustafa A. yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla olay yerine itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıya ilk müdahaleyi yapıldıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı Arak durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası tünel, araç trafiğine bir süre kapatıldı. Aracın kaldırılması ile trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN