Şehit annesi İdlib şehitlerinin annelerine seslendi

Şehit annesi İdlib şehitlerinin annelerine seslendi

Kırşehirli şehit annesi Leyla Çelik, İdlib şehitlerinin annelerine seslenerek, “Vatan için gittiler hiç üzülmeyin

Bilin ki, bu çocuklar yaşıyorlar. Benim çocuğum da yaşıyor sizin çocuklarınız da yaşıyor. Allah, şehadet şerbetlerini kabul etsin” dedi.

Şehit oğlu Uzman Çavuş Zekariya Zencirli’nin fotoğrafının önünde video çeken ve paylaşan şehit annesi Leyla Çelik, "Gözün aydın oğlum, 33 kardeşin geliyor. Şehadet şerbetiniz kabul olsun" dedi.İdlib şehitlerinin annelerine seslenen Leyla Çelik, "Üzülmeyin biz çocuk doğunca baş ucuna Kur’an koyarız, yürüyünce bayrak asarız, askere giderken kına yakarız. Vatan için gittiler hiç üzülmeyin. Bilin ki, bu çocuklar yaşıyorlar. Benim çocuğumda yaşıyor sizin çocuklarınız da yaşıyor. Allah, şehadet şerbetlerini kabul etsin. Başımız sağ olsun, hepimize ateş düştü iki gündür uyuyamıyorum. Ateş düştüğü yeri yakar biliyorum. Ciğerim hala yanıyor. O ateş sönmüyor. O yanan köz bizimle gidecek. Şehit annelerine diyorum; dualarınızı eksik etmeyin. Allah, sabrınızı versin. Başınız sağ olsun vatan sağ olsun" dedi.

KIRŞEHİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN