'Şeker Hoca' Celal Tilgen koronavirüse yenik düştü

'Şeker Hoca' Celal Tilgen koronavirüse yenik düştü

Malatya’da 'Şeker Hoca' olarak bilinen emekli din görevlisi 69 yaşındaki Celal Tilgen, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Malatya'da, Şeker Fabrikası Camii'nde, uzun yıllar görev yaptıktan sonra yaklaşık 5 yıl önce emekli olan Celal Tilgen (69),rahatsızlıklarından dolayı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesinde tedavi gördü. Son olarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tilgen'in Covid-19 rahatsızlığından vefat ettiği öğrenildi.

2009'DA MASKE İLE VAAZ VERMİŞTİ

İHA'da yer alan habere göre görev yaparken verdiği vaazlarla sık sık gündeme gelen ve "Şeker Hoca" olarak tanınan Celal Tilgen, 2009 yılında domuz gribi nedeniyle Şeker Fabrikası Camii'nde görev yaparken maske ile vaaz vermesi ile dikkat çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN