Selçuklu Belediyesi Filyasyon ekiplerini Tiyatro gösterisi ile buluşturdu

Selçuklu Belediyesi Filyasyon ekiplerini Tiyatro gösterisi ile buluşturdu

Konya'das geçtiğimiz hafta Vefa Ekiplerine Mavi Kuş isimli Tiyatro ile moral veren Selçuklu Belediyesi, merkez ilçelerde görev alan filyasyon ekiplerini de ağırlayarak Cimri isimli tiyatro gösterisi ile buluşturdu.

Mart ayında Türkiye’de görülmeye başlanan koronavirüsle mücadelede filyasyon ekipleri önemli rol aldı. Virüsün daha fazla insana bulaşmasını engellemek adına özverili çalışmalar gerçekleştiren filyasyon ekiplerini Selçuklu Belediyesi unutmadı. Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz hafta Vefa Ekipleri için düzenlediği tiyatro gösterisini bu kez filyasyon ekipleri için düzenledi. Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisinde Moliere’nin Cimri isimli tiyatro Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde, il sağlık müdürlüğüne bağlı olarak çalışan filyasyon ekiplerinin beğenisine sunuldu.

Selçuklu Kongre Merkezinde gösterimi yapılan tiyatroyu Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın yanı sıra Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç da izledi.

Oyunun sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çağatay Çiftçi, filyasyon ekipleri adına Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç’a çiçek takdim etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI; 'FİLYASYON EKİPLERİMİZİN CAN SİPERHANE ÇALIŞTIĞINA ŞAHİDİZ'

Ülke olarak zor bir süreçten geçtimizi ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Pandemin süreci içerisinde bütün sağlık çalışanlarımızın, filyasyon ekiplerimizin, Vefa Sosyal Destek Ekibi çalışanlarımızın can siperhane çalışmalarına hepimiz şahidiz. Biz de Selçuklu Belediyesi olarak elimizden gelen desteği göstermeye gayret ediyoruz. Bugün de sizlerin moral bulması anlamında böyle bir etkinliğe imza attık. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum. İl sağlık müdürümüzde aramızdalar onlara da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün sağlık çalışanlarımız için şahsında bütün gayretleri için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ KOÇ; 'NÜFUSA ORANLA EN FAZLA FİLYASYON EKİBİ OLAN ŞEHİR KONYA'

Tiyatro gösterisi için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür ederek sözlerine başlayan Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “Bu oyunu filyasyon ekipleri ile birlikte seyretmek beni ayrıca memnun etti. Gerçekten tüm dünya büyük bir sorunla karşı karşıya… Ülkemizde bu virüsten etkilenmiş durumda. Konya’da da Mart ayından itibaren bizler bu süreci sizlerle birlikte yürüten bir ekibiz. Konya’da da çok zorlu günler yaşadık ve hala devam ediyor. Allah’a şükür hep birlikte bu süreci kontrol altında tutmayı başardık. Nüfusa göre en fazla filyasyon ekibi bulunan iliz ve bu konuda da Selçuklu Belediye’miz bize büyük destekler sağladı ve ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa destek vermeye devam etti. inşallah bu süreçten hep birlikte başarılı bir şekilde çıkacağız. Buralarda daha yakın mesafelerde kucaklaşarak bu oyunları seyredeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN