Selçuk'tan kadına şiddet mesajı: Derinden sarsıldık, davaya müdahil olacağız

Selçuk'tan kadına şiddet mesajı: Derinden sarsıldık, davaya müdahil olacağız

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Samsun'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi sarsan kadına şiddet görüntüleri hakkında konuştu: Biz bu caninin en ağır cezayı alması için de bütün hukuki süreçlerin takipçisi olacağız. Davaya da müdahil olacağız

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Samsun'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi sarsan kadına şiddet görüntüleri hakkında açıklama yaptı.

Selçuk'un açıklamaları şöyle:

"Samsun'da bir annenin, kadının, evladının gözü önünde hunharca, vahşice bir şiddete maruz kaldığı görüntüleri hepimizi derinden sarstı. Biz bu caninin en ağır cezayı alması için de bütün hukuki süreçlerin takipçisi olacağız. Davaya da müdahil olacağız.

Kadına şiddet konusunda her daim 'amasız, fakatsız, sıfır tolerans' ilkemizle mücadele etmeye devam edeceğiz. Kadına karşı hiçbir ayrımcılığın yapılmadığı bir Türkiye için beraber uğraşacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN