Selim Temurci dernekler kanununda yapılan değişikliğe tepki gösterdi

Selim Temurci dernekler kanununda yapılan değişikliğe tepki gösterdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci dernekler kanununda yapılan değişikliğe tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Temurci, "Türkiye’nin geleceği daha fazla otoriterizm değil, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük olmalıdır. Millet can derdindeyken, siz neyin peşindesiniz" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Selim Temurci, dernekler kanununda yapılan değişikliğe ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

"MİLLET CAN DERDİNDE, SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ?"

Temurci, kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajda “Millet virüsle, birileri özgürlüklerimizle mücadele ediyor… Türkiye’nin geleceği daha fazla otoriterizm değil, daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük olmalıdır. Millet can derdindeyken, siz neyin peşindesiniz?” diyerek, Gelecek Partisi’nin ‘Dernekler Kanunundaki Değişiklik İptal Edilmelidir’ çağrısını yineledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN