Senem Kuyucuoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Senem Kuyucuoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

2009 Türkiye Güzellik Kraliçesi Senem Kuyucuoğlu, yarışma için çok hırslandığını, sabah erken saatlerde spor yaptığını, 2 haftada 10 kilo verdiğini söyledi. Annesini aldatan babasını sevmediğini dile getiren eski model, intihara teşebbüs etme nedenini de anlattı. İşte, Senem Kuyucuoğlu biyografisi...

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programına katılan 2009 Miss Turkey birincisi ve Miss World ikincisi Senem Kuyucuoğlu, özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerinin zirvesinde, modellik yaptığı dönemde basına gizlice servis edilen görüntüleriyle konuşulan, yaşam tarzı, uyuşturucu kullanımı ve cinsel yönelimi üzerinden tartışılan ve yıllarca kabuğuna çekilen eski Türkiye güzeli, çocukluğunu, anne ve babasıyla yarım kalan hikayesini paylaştı.

maxresdefault.jpg

"YAPTIĞIM HİÇBİR ŞEYDEN UTANMADIM"

Birçok insan tarafından yargılandığı dönemde içine kapandığını ifade eden Senem Kuyucoğlu, "Yaptığım hiçbir şeyden utanmadım. Her şey benim hayatımın bir parçasıydı ve bunlarla gurur duyuyorum çünkü bunlar beni ben yapan şeyler. Utandığım tek şey şu oldu: Kalkıp tepki vermem gereken anda öyle bir noktaya getirildim ki ağlamak zorunda kaldım, mağdur olmak zorunda kaldım. Beni oraya doğru ittiler. Kendime bunu yakıştıramadım" dedi.

NEDEN İNTİHAR ETMEK İSTEDİ?

Senem Kuyucuoğlu intiharını şu sözlerle anlattı: "Beni daha da mağdur gösterip neden gençliğimi elimden alıyorsunuz. Mutfağa gidip su alacağım demek ile eve gidip kendimi öldüreceğim kararı benim için aynıydı. O kadar nettim ki ailemi uğurladım ve her şeyi hazırlayıp ilaçların hepsini içtim. Şu an başıma bir şey gelse parmağım kesilecek diye korkuyorum 17 yaşımda hayatımdan vazgeçtim. Üç gün yoğun bakımda yattım. Cinsel yönden ne olduğumun farkında değildim, hayat açısından ne yapmak istediğimi bilmiyordum. O zamana kadar olan şeyler beni öyle bir noktaya getirdi ki bu kadar bana yeter deyip çekip gitmek istedim."

"ŞİDDET İYİ BİR ŞEY DEĞİL, FAKAT..."

Babasının annesini aldattığı fotoğrafları gördüğünü ve o dönem onu öldürmek istediğini ifaden eden ünlü model, "İçimde babama karşı inanılmaz bir öfke vardı. Şiddet iyi bir şey değil diyorlar. O zamanlar benim için şiddet hayatta uygulanabilecek en güzel şeydi. Bunu bir yerden çıkarmam gerekiyordu. Anlatamadığım için en kolay yol şiddetti. Kimseye yapamayacağım için kendime yapıyordum. Kafamı duvarlara vuruyor, bileklerimi tel tokalarla kesiyor, ağaçlara kafamı vurarak kendi canımı yakıyordum" dedi.

senem-kuyucuoglu.jpg

SENEM KUYUCUOĞLU'NUN HAYATI

22 Eylül 1990 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

14 yaşında modelliğe başladı. 2006 yılında 'Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye' yarışma programına katıldı ve ikinci oldu.

2007 yılında 'Best Model of Turkey' yarışmasında 'Türkiye'nin En İyi Modeli' seçilen Senem Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen 'Best Model of the World' yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da 'Dünyanın En İyi İkinci Modeli' seçildi.

Modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'da Fashion One TV'nin ekran yüzü oldu, 'Moda Polisi' adlı moda programını sundu.

Nisan 2009'da katıldığı 'Miss Turkey' yarışmasında ikinci olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'yi 'Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etme hakkını elde etti. Ağustos 2009'da Bahamalar'da yapılan yarışma öncesi rahatsızlanan ünlü model, podyuma iğne tedavisiyle çıkarak Türkiye'yi temsil etti fakat dereceye giremedi.

ÖZEL YAŞAMI

1990 doğumlu olan Senem Kuyucuoğlu, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır.

Cinsel yönelimi ve basına sızan müstehcen görüntüleriyle gündem olan Senem Kuyucuoğlu sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla fotoğraflarını paylaştı.

Senem Kuyucuoğlu 1.87 metre boyunda, 62 kilo ve başak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @senemkuyucuoglu, Twitter'da @senemkycgl kullanıcı adıyla yer almaktadır.

chloe-senem-kuyucuoglu-nu-golgede-birakti-7489985-x-1448-o.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN