Seni Çok Bekledim konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Seni Çok Bekledim konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Seni Çok Bekledim sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor. Başrollerinde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı dizi, Star TV'de her cuma günü izleyenlerle buluşuyor.

Seni Çok Bekledim, güçlü kadrosu ve hikayesiyle diziseverlerden ilgi görüyor. Sezonun ortasında ekranlara gelmeye başlayan iddialı dizi, Özcan Deniz'in yapım şirketi DNZ Film ve Skala Yapım ortaklığında hayata geçirildi. Star TV'nin yeni dizisinde, Yeşilçam'ın deneyimli oyuncuları Ahmet Mekin ve Mustafa Uğurlu da yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM FRAGMAN

SENİ ÇOK BEKLEDİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Sezon başında ekranlara gelmesi planlanan fakat hem koronavirüs (covid-19) salgını tehlikesi, hem de diğer dizilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle ocak ayında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisi, her cuma günü saat 20.00'de Star TV'de izleyenlerle buluşuyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU NE?

Ailesinden uzak yaşayan Kadir (Özcan Deniz) tek başına bir hayat kurmuş ve başarılı bir iş adamı olmuştur. Ayliz (İrem Helvacıoğlu) ise babasız büyümüş kendi ayakları üzerinde durmuş ve başarılı bir fotoğrafçı olmuş. Yıllar boyu farklı yerlerde sürekli birbirlerini teğet geçen ikili bir anda birbirinin hayatına girer. Doğru zaman ve yerde birbirlerini fark eden ikili arasında geçen aşk hikayesi aynı zamanda tevafuğun gerçekliğiyle de yüzleşirler.

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz'i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz'in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir'i her seferinde Ayliz'e daha da yakınlaştırsa da Ayliz'i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz'in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

84640.jpg

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını DNZ Film ve Skala Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Şahin Altuğ'un kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Özcan Deniz'in oturduğu Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosunda; Özcan Deniz (Kadir), İrem Helvacıoğlu (Ayliz), İlhan Şen, Lila Gürmen, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, Yıdız Kültür, Mustafa Uğurlu, Ahmet Mekin, Durul Bazan (İsmet), Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Damla Makar gibi isimler yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü bir prodüksiyona sahip Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde gerçekleştiriliyor.

Fakat ilk bölümlerin Erzincan'da ve Katar'ın Doha kentinde ve gerçekleştirildiğini belirtelim. Doha'da sahneler; Ulusal Katar Müzesi, İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Şazeli Pearl Area, Souq Waqif ve Marsa Katara gibi mekanlarda çekildi.

84733.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN