Şevval Şahin'den şok sözler: Çok değil 10 kişide koronavirüs çıktı!

Şevval Şahin'den şok sözler: Çok değil 10 kişide koronavirüs çıktı!

Corona virüsü salgın hastalığına karşı alınan tedbirleri yok sayarak bir villada parti düzenleyen Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin'in, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte yorumlar...

İstanbul Boğazı'nda kiraladıkları yalıda verdikleri parti sonrası eleştirilerin hedefinde olan model Şevval Şahin'in, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" sözleri, sosyal medyada gündem oldu. 'Şevval Şahin hakkında yorumlar' kısa sürede en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu.

ŞEVVAL ŞAHİN NE DEDİ?

Boğazda verdikleri parti sonrası eleştirilerin hedefinde olan Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" dedi.

Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral önceki gün Bebek'teydi. Şahin, verdikleri partiden sonra 10 kişinin covid-19 testinin pozitif çıktığını dile getirdi.

Eleştirilere "Abartıldığı kadar vaka yok" diyerek yanıt veren Miss Turkey 2018 Güzeli, "Covid-19 testim iki kere negatif çıktı. Erkek arkadaşımın test sonuçları pozitifti ama o da atlattı" ifadelerini kullandı.

Şevval Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Aslında parti vermedik. Evin dışındaki açık alanda birkaç kız arkadaşımla yemek yedik. Sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta çoğu arkadaşım korkudan maske taktı" dedi.

"O partide koronavirüsün yayıldığını hiç kimse ispatlayamaz. Şu an hepimizin sağlığı yerinde ve tedbirliyiz. Bizim için de zor bir süreçti. 12-13 gün karantinada kaldım."

SOSYAL MEDYADA ŞEVVAL ŞAHİN YORUMLARI

* Abartılmaması için kaç kişinin pozitif olması gerekiyordu acaba? Ya da birinin hayatını kaybetmesi mi?

* Adolf Hitler: 6 milyon Yahudi'yi katlettik, abartıldığı kadar vaka yok.

* 10 kişi az mı? Allah aşkına siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. "Bir insanı kurtarmak tum insanlığı kurtarmak, bir insani da öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir."

* Partisine gelen 10 kişi ölse umurunda olmayacak yani?

* Düşünsene sağlık çalışanısın ve bunlar party yapabilsin diye ölüyosun!

* Cehalet okumayla diplomayla geçmiyor! Cehalet sanırım dna-gen olabilir. Saf kızım. Bilim diyor ki 1 kişi 16 kişiye bulaştırıyor. Hesabı yapabilecek misin?

* 10 kişinin kaç kişiye bulaştırdığını hesaplasak yine de abartmayın der neyse iyi ki doğdun Şevval Şahin.

* Keşke göğüs-bel-kalça yerine 'beyin' kapasitesini ölçseler.

* Allah güzellik verince bazı şeyleri eksik veriyor işte ilahi adalet dedikleri bu olsa gerek...

* Cahiliye çağı da bize nasip oldu! Neden? Neden? Neden?

* Miss Turkey ifadesinin zeka, mantık, sağduyu, akıl, az da olsa bilimi anlama-okuduğunu yorumlama gibi ögeleri kapsamadığını anladık çok şükür...

* KYK yurduna yerleştirin.

* Rezil cahiller!! sizin gibi umursamaz, sorumsuz insanlar yüzünden bu kadar yayılıyor bu hastalık! İnsanlar ölüyor, sağlık çalışanları ölüyor... Bu nasıl bir kafa ya gerçekten aklımı yitiricem!

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN