Seyhan Belediyesi, bulaşıcı hastalıklara karşı ilaçlandı

Seyhan Belediyesi, bulaşıcı hastalıklara karşı ilaçlandı

Seyhan Belediyesi, mevsimsel geçişlerde artan grip gibi bulaşıcı hastalıkları, vatandaşın birbirine bulaştırmaması için hafta sonu hizmet binasında 'Dezenfekte' ve 'Koruma' amaçlı ilaçlama yaptı.

Adana'da Seyhan Belediyesi Sağlık Müdürlüğünce yapılan ilaçlamada, Belediyenin giriş çıkışları ile vatandaşın ortak kullanım alanları bulaşıcı hastalıkların etkilerinin yok edilmesi amacıyla eğitimli kişilerce ilaçlandı. Seyhan Belediyesi’nin ana hizmet binası ile iştiraklerinde hafta sonu yapılan ilaçlamayla belediyeye gelip giden vatandaşların birbirine, varsa bulaşıcı hastalığının bulaşması önleniyor.

BELEDİYE VE İŞTİRAKLERİ DEZENFEKTE EDİLEREK, HALKIN SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTULDU

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatıyla gerçekleştirilen çalışmada, Belediye hizmet binası, iştirakler ve Belediye kreşleri dezenfekte edilerek salgın hastalıklara karşı koruma sağlandı. Özellikle minik öğrencilerin bulunduğu kreşler, çok titiz bir çalışmayla ilaçlandı. İlaçlamada Benzalkolyum Klorür (Katyonik deterjanlar grubunda bulunan antiseptik ve dezenfektan etkili bir madde, zefiran) kullanıldı.

Coronavirüs gibi salgın hastalıkların olduğu bir dönemde tüm bulaşıcı hastalıklara karşı etkili olan ilaçlama çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN