Seyhan Belediyespor Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

Seyhan Belediyespor Voleybol’da çifte sevinç yaşadı

Adana'da Seyhan Belediyespor Kulübü, 2. ligde mücadele eden Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklediler ve yükselişlerini devam ettirdi.

Kadınlar 2.Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Pema Koleji karşısında iyi bir performans sergiledi ve müsabakadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Antrenör Göksel Özbek, “ Kazanıp moral bulduk. Sporcularımızı kutluyorum. Geride kalan haftaları unutup hafta sonu Mersin temsilcisi Toros Üniversitesi Volgemspor ile Adana’da oynayacağımız karşılaşmaya odaklanacağız. Çalışmalarımız galibiyet üzerine olacak” dedi.

20-01/27/seyhan-erkek-voleybol.jpg

ERKEK VOLEYBOL TAKIMI OSMANİYE’DE GÜLDÜ

Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 yenerek haftayı galibiyet ile kapadı. 2.yarıda ard arda alınan galibiyetler ile yükselişte olduklarının altını çizen Antrenör Serdar Pehlivan, “ Sporcularımız gerçek gücünü sahaya yansıtınca iyi neticeler almak kaçınılmaz oluyor. Bu durum bizleri mutlu etmekte. Hafta sonu lider Erzin Yeşilkentspor ile oynayacağız. Kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN