Sıcaklıklar daha da düşecek, İstanbul'a kuvvetli sağanak geliyor

Sıcaklıklar daha da düşecek, İstanbul'a kuvvetli sağanak geliyor

Meteoroloji, Marmara'da sıcaklıkların daha da azalacağını belirterek uyardı. İstanbul'un kuzeydoğusu, Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak bekleniyor. BUDO'nun da bazı seferleri iptal edildi.

Meteoroloji Marmara Bölgesi için peş peşe uyarılarda bulundu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, bölgede parçalı ve çok bulutlu hava öngörülüyor.

İSTANBUL'A SAĞANAK VAR

Gök gürültülü sağanak tahmin edilen bölgede İstanbul'un kuzeydoğusu, Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak bekleniyor.

KUZEYDE RÜZGAR SERT ESECEK

Sıcaklıkların bölgenin doğusunda 1 ila 3 derece azalacağı, rüzgarın batı ve kuzeybatı, akşam saatlerinden itibaren güneybatı yönlerden orta kuvvette, kuzey kıyı kesimlerde kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

01-002.jpg

Kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

BUDO'DAN SEFER İPTALİ

BUDO'nun bazı seferleri elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinde yapılan açıklamada, saat 9.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 9.30'daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10.00'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN