Sıfır araç hiçbir ikaz vermeden alev topuna döndü

Sıfır araç hiçbir ikaz vermeden alev topuna döndü

Denizli’de, bir doktor ve eşinin içinde bulunduğu sıfır otomobil, seyir halindeyken bir anda alev aldı. Hiçbir ikaz vermeyen araçla ilerleyen doktor ve eşi, başka bir sürücünün uyarısıyla yanmaktan son anda kurtuldu.

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan Doktor Çiğdem Martin Şeker'in kullandığı 20 ADT 581 plakalı otomobilin, Denizli-Antalya kara yolu, Sarıabat Mahallesi yakınlarında motor kısmından alevler yükselmeye başladı.

ARKADAN GELEN SÜRÜCÜ KURTARDI

Diğer araç sürücülerinin korna çalıp, ikaz etmesiyle otomobildeki yangını fark eden Şeker, aracını yol kenarına çekti. Şeker ve yanındaki eşi Birtan Şeker araçtan indi.

Kısa sürede büyüyen alevlere bu sırada yoldan geçen sürücüler yangın tüpleriyle müdahale etti. Söndürülen yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

6-ay-once-sifir-aldiklari-otomobil-seyir-halindeyken-alev-alip-yandi-5876-dhaphoto4.jpg

Polis ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

'SON MODEL OTOMOBİLİMİZ HERHANGİ BİR UYARI VERMEDİ'

Otomobil sürücüsü Şeker, yaklaşık 6 ay önce sıfır olarak satın aldıkları otomobilin yangın sonucu kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Büyük tehlike atlattıklarını belirten Şeker, "Son model otomobilimiz, yangın çıktığına dair bir uyarı vermedi. Yoldaki bir sürücünün ikazıyla yangını fark ettik. Otomobilimiz hurdaya döndü. Gerekli tespitleri yaptırdık. Zararımızın karşılanması için işlem başlattık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN