Rüyada sigara görmenin yorumu | Rüyada sigara görmek ne anlama geliyor?

Rüyada sigara görmenin yorumu | Rüyada sigara görmek ne anlama geliyor?

Rüyada sigara görmek, rüya sahibinin önce birtakım sıkıntılarla uğraştıktan sonra refaha ereceğine delalet eder. rüya yorumcuları tarafından çeşitli şekillerde tabir edilen rüyada sigara görmekle ilgili rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

Rüyada sigara görmek, kişinin çeşitli günahlar işleyerek Allah yolundan uzaklaşacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, sigara aldığını görmek, sigara içen birini görmek gibi farklı yorumları olan rüyada sigara görmekle ilgili rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA SİGARA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sigara görmek, rüya sahibinin ibadetlerinde gevşek davrandığı, dini vecibelerini yerine getirse bile bunları yaparken güçlükle hareket ettiği ya da farklı günahlara dalarak Hak yolundan uzaklaştığı anlamını taşır.

Rüyada sigara görmek, aynı zamanda, rüyayı gören kişinin dert, keder ve sıkıntılarla boğuştuktan sonra rahat bir nefes alıp huzura ereceği şeklinde yorumlanır.

SİGARA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada sigara aldığını görmek, rüya sahibinin yaşamında art niyetli
kişiler olduğuna ve onlara karşı çok dikkat etmesi gerektiğine işaret eder. Pek çok rüya yorumcusu, rüyada sigara aldığını görmeyi, kişinin zorlu süreçlerden geçeceği, aile üyelerinin ona uyarıda bulunacağı ve ancak bu uyarıları dikkate alarak, bundan sonraki adımları ona göre atması gerekeceği şeklinde tabir eder.

SİGARA İÇEN BİRİNİ GÖRMEK

Rüyada sigara içen birini görmek, kişinin çok istediği bir işe girmek için çok çabalayacağına ancak hem maddi hem de manevi sebepler yüzünden hayallerine ulaşamayacağına delalet eder. Farklı bir yorumda ise, rüyada sigara içen birini görmek, kişinin işlerinin oluna gireceğine ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

SİGARA KÜLÜ GÖRMEK

Rüyada sigara külü görmek, çevresine yardımcı olan rüya sahibinin yardım ettiği kişiler tarafından hayır duası alacağına ve işlerinde başarıya ulaşacağına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

BİRİNİ SİGARA İÇERKEN GÖRMEK

Rüyada birini sigara içerken görmek, rüyayı gören kişinin çalışma hayatındaki rakipleri tarafından sıkıntıya düşürüleceğine ve kişinin üzerinde çalıştığı işte şanssızlığı nedeniyle başarısız olacağına delalet eder.

20-02/13/ruyada-sigara-icmek.jpg

BİRİNDEN SİGARA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada birinden sigara aldığını görmek, çalışma hayatında bazı zorluklarla karşılaşmaya işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN