Hem okula gidiyorlar hem Kur’an öğreniyorlar

Hem okula gidiyorlar hem Kur’an öğreniyorlar

Siirt’in Kurtalan ilçesinde 6, 12 ve 14 yaşlarındaki öğrenciler okullarındaki eğitimlerinin ardından Merkez Camii’ndeki kursta Kur’an-ı Kerim öğreniyor

Merkez Cami imamı ve müezzini Yahya Ugar, kursa katılan öğrencilere Kur’an-ı Kerim öğretiyor. Kur’an-ı Kerim’in tüm Müslümanların bilmesi ve okuması gereken mukaddes bir kitap olduğunu belirten Ugar, tüm çocukların yararlanabileceği bu eğitimleri Kur’an-ı Kerim Elifbası ile eğitimlere başladıklarını kendini daha fazla geliştirmek ve hatasız okumak isteyenler için de tecvitli ders verdiklerini söyledi.Kur’an-ı Kerim öğrenmeye gelen öğrencilerden Aliimran Toktanış, okuldaki eğitimlerinin ardından camiye gelip Kur’an-ı Kerim öğrendiklerini ifade etti.Öğrencilerden Akif Tuna ise, okuldan sonra Kur’an-ı Kerim öğrenmek için camiye geldiğini zamanını güzel geçirdiğini kaydetti.

SİİRT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN