Kar yağışı nedeni ile kapanan grup köy yolları ulaşıma açıldı

Kar yağışı nedeni ile kapanan grup köy yolları ulaşıma açıldı

Siirt’in Şirvan, Eruh, Pervari ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan grup köy yolları, İl Özel İdare ekiplerinin çalışmalarıyla tekrardan ulaşıma açıldı

Etkili olan kar yağışı nedeniyle Pervari’nin Geçittepe, Düğüncüler, Ormancık, Kışlacık, Hacıyusuf, Yapraktepe, Bent, Söğütönü, Keskin, Karşıyaka, Güzelbağ, Doğan, Belenoluk, Şirvan ilçesine bağlı Elmadalı, Cevizlik, Yamaçlı, Ormanlı, Oya, Eruh ilçesine bağlı Okçular, Erkantepe, Cesurtepe gurup köy yolları ulaşıma açıldı. Kapalı olan Şirvan ilçesine bağlı Otluk, Benekli, Akyokuş Pervari ilçesine bağlı Gümüşören-Sarıçiçek, Çemikari-Doğan gurup köy yollarının açılması için çalışmaların devam ettiğini belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, "Karla mücadele ekiplerimiz özverili bir çalışma yürüterek yolları açma çabası içerisindedir. Tek temennimiz kar yollarının en kısa sürede açıp ulaşımı tekrardan sağlarız” dedi.

SİİRT/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN