Ölümle burun buruna gelip fotoğraf çektiriyorlar

Ölümle burun buruna gelip fotoğraf çektiriyorlar

Siirt kent merkezine 3 kilometre uzakta bulunan Botan Vadisi’nin altından geçtiği Delikli Taş’ta vatandaşlar, canlarını tehlikeye atarak fotoğraf çekme yarışına giriyor

Siirt’te fotoğraf çektirmek için hiçbir önlem almadan metrelerce yüksekliğe çıkan gençler, ölümle burun buruna geliyor. Siirtli gençler, merkeze 3 kilometre uzakta bulunan ve metrelerce yükseklikte olan Delikli Taş’a çıkıp burada fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarışıyor. Herhangi bir önlem almadan kayalıklarda oturup fotoğraf çektiren gençler, ölümle burun buruna geliyor.Çektikleri görüntüleri sosyal medyadan paylaşan gençler tepki topladı. Vatandaşlar, gençlerin bir önlem almadan metrelerce yükseğe çıkıp fotoğraf çektirmelerinin ölümle sonuçlanabileceğini dile getirdi.

SİİRT/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN