Siirt’te hafta sonu piknik keyfi

Siirt’te hafta sonu piknik keyfi

Siirt’te vatandaşlar, sıcaklardan kaçarak Tillo ilçesi Kale bölgesi ve Botan Çayı kenarında piknik yaparak hafta sonunun keyfini çıkardı

Termometrenin 34-36 dereceyi gösterdiği Siirt’te sıcaklardan bunalan vatandaşlar bir nebzede olsa serinlemek için piknik alanlarına ilgi gösterdi. Geçen haftadan bu yana hava sıcaklarının birkaç derece düşmesiyle az da olsa serinleyen vatandaşlar, ailece Tillo ilçesine giderek türbeleri ziyaret edip manevi iklimi yaşadı. İlçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta yer alan Kületül Üstad tepesine geçen vatandaşlar buradaki otantik doğa güzelliğini seyretti. Bazı vatandaşlar da terör olaylarının bitmesiyle şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Botan Çayında mangal yakarak piknik yaptı.Suya giren vatandaşlara, Alkumru ve Kirazlık barajlarında oluşabilecek su tahliyelerine karşı motorize ekip uyarıda bulundu.

SİİRT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN