Siirt'te 9 yerleşim noktasında karantina kaldırıldı

Siirt'te 9 yerleşim noktasında karantina kaldırıldı

Siirt'in Şirvan ilçesinde bulunan 9 yerleşim noktasında koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina kaldırıldı.

Siirt'in Şirvan ilçesinde 4 köy ve 5 mezrada koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina sona erdi.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, ‪Şirvan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Akgeçit, Taşyaka, Kesmetaş ve Oya köyleri ile Bistan, Kayahisar, Kayalı, Bindal ve Ankebir mezralarında Kovid-19 testi pozitif çıkan bazı kişilerle teması olanların tespit edilmesi üzerine karantina uygulamasının başlatıldığı hatırlatıldı.

Bu köy ve mezralardaki karantina tedbirlerinin sona erdiği bildirilen açıklamada, karantina kurallarına sabırla uyan vatandaşlara teşekkür edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN