Simpsonlar'ın yazarı Kovid-19'dan hayatını kaybetti

Simpsonlar'ın yazarı Kovid-19'dan hayatını kaybetti

ABD'nin en uzun soluklu çizgi dizisi ve tüm dünyada izlenen Simpsonlar'ın yazım ve yapım ekibinde yer alan Marc Wilmore, koronavirüs nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybetti.

ABD'nin en uzun soluklu çizgi dizisi The Simpsons'ın (Simpsonlar) yazım ve yapım ekibinde yer alan ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 57 yaşındaki Marc Wilmore, koronavirüse yakalanmasının ardından hayatını kaybetti.

Marc Wilmore'un ölümünü komedyen olan kardeşi Larry Wilmore, Twitter hesabından duyurdu. Larry Wilmore, kardeşinin koronavirüsün yanı sıra, son birkaç yıldır diğer sağlık sorunlarıyla da mücadele ettiğini belirtti. 

Efsane çizgi dizi The Simpsons'ın yazım ekibine 2002 yılında dahil olan Marc Wilmore, 2015'e kadar animasyon komedi dizisinin 12 bölümünü yazdı. Wilmore, 2008'de yazdığı bölüm için Emmy ödülü almıştı. 

Wilmore ayrıca, 'The PJs' ve 'F Is For Family' dizilerinin yapımlarında da yer almıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN