Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telefonu

Erdoğan'dan şehit ailelerine 
başsağlığı telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen asker ile polislerin aileleriyle bugün telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelere ve yakınlarına sabır ve metanet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Piyade Onbaşı Barış Aybek'in babası Turabi Aybek, Şehit Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken'in eşi Kübra Çeken, Şehit Uzman Çavuş Fatih Gökşen'in ağabeyi Ekrem Göksen, Şehit Astsubay Durmuş Taşdiken'in babası Ahmet Taşdiken, Şehit Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın eşi Ayşe Taş, Şehit Uzman Çavuş Musa Saydam'ın ağabeyi Nihat Saydam, Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik'in kayınbabası Hasan Sadık Köse, Şehit Astsubay Nurettin Öztürk'ün babası Habip Öztürk, Şehit Astsubay Metin Aydemir'in babası Taha Tahsin Aydemir ve Şehit Uzman Çavuş Latif Adıgüzel'in babası Mustafa Adıgüzel ile bugün telefonda görüştü.

''Her zaman yanınızda olacağız''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı telefon görüşmelerinde, şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, vatani görevini ifa ettiği sırada şehit düşen asker ile polislere Allah'tan rahmet dilediği kaydedildi.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN