Fenerbahçe John Terry için teklif hazırlığı yapıyor

Fenerbahçe John Terry 
için teklif hazırlığı yapıyor

Fenerbahçe'nin, Chelsea'nin İngiliz yıldızı John Terry için flaş bir teklif hazırladığı belirtildi.

Daily Mail'in iddiasına göre, Fenerbahçe önümüzdeki sezon sonunda bonservisini eline alacak olan 34 yaşındaki futbolcuya yıllık 3,5 milyon euroluk bir sözleşme önerecek. Önümüzdeki sezon Bruno Alves ile yollarını ayıracağı tahmin edilen sarı-lacivertlilerin, en ciddi aday olarak Terry'yi gördüğü kaydedildi.

Chelsea efsanelerle vedalaşıyor

Chelsea'de daha önce uzun süre kulübe hizmet eden Didier Drogba, Frank Lampard ve Petr Cech gibi isimlerin de ayrıldığı ve İngiliz oyuncunun ayrılığının da sürpriz olmayacağı vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun ise daha önce Galatasaray ile de görüşmelerde bulunduğu ve Türkiye'ye gitme yönünde henüz kararını vermediği ifade edildi. Chelsea'de kariyeri boyunca 641 maça çıkan deneyimli stoper, 62 gol ve 28 asistlik bir performans sergiledi.

15-08/19/190820150753259709400_3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN