Cizre Belediyesinden yolda kalanlara çorba ikramı

Cizre Belediyesinden yolda kalanlara çorba ikramı

Şırnak’ın Cizre İlçe Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeni ile yolda kalan vatandaşlara, çorba, helva ve ekmek ikram etti

İdil, Silopi, Nusaybin, eski ve yeni Şırnak karayolunun kar ve tipi nedeniyle kapatılması üzerine yollarda mahsur yolculara Cizre Belediyesi ekiplerince sıcak çorba, helva ve ekmek ikramında bulunuldu. Yolun açılması için başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirten Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, yolda kalan vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkanlarımızı seferber ettiklerini söyledi. Kaymakam Sinanoğlu, vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunduklarını kaydederek yol açılana kadar vatandaşların misafirleri olduğunu vurguladı.Yolda kalan vatandaşlar da çorba ikramında bulunan belediye görevlilerine teşekkür etti.

ŞIRNAK/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN