Kato Dağı eteklerinde resim sergisi açıldı

Kato Dağı eteklerinde resim sergisi açıldı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Kato dağı eteklerindeki okullarda eğitim gören öğrenciler, bir yıl boyunca çizdikleri resimleri sergiledi

Sergide hayal ettiği bisikleti çizen bir öğrenciye Belediye Başkanı Habip Aşan tarafından bisiklet sözü verildi.Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Şehit Yalçın Aydın İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri bir yıl boyunca çizdikleri resimleri sergiledi. Bir birinden güzel tabloların bulunduğu serginin açılışına, İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanı Habip Aşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Kurdele kesilmesinin ardından öğrenciler, okul koridorunda sergilenen eserlerini katılımcılara tanıttı. Karakalem, pastel ve yağlı boyalarla yapılan resimler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.Öğrencilerden birinin tablosunda hayal ettiği bisikleti çizdiğini gören Belediye Başkanı Aşan öğrenciye bisiklet hediye edeceğini söyledi.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN